PARTIZANOV NOVAJLIJA: Kada sam video ko je sve potpisao, znao sam da će biti dobra godina

Košarkaši Partizana su, nakon promocije novog tima za narednu sezonu, počeli sa pripremama.

Crno-bele očekuju turniri u Italiji i Grčkoj. Pre premijere u ABA ligi protiv Borca.

Veliki je broj novih igrača, među kojima je i Sterling Braun. Amerikanac sa NBA iskustvom, koji je prešao iz Albe.

Bilo je odlično, energija je bila na visokom nivou. Prošetali smo pred navijačima, skandirali su nam, pevali, fotografisali se. Pokazivali su nam ljubav, a sada je na nama da im uzvratimo. Ovo je prvi put da vidim tako nešto u karijeri. Koledž košarka je najbliža ovome i NBA tokom sezone, u plej-ofu, recimo, rekao je on za klupsku televiziju o događaju iz MTS Dvorane.

Kada sam video ko je sve potpisao, znao sam da će biti dobra godina. Dosta različitih momaka koji mogu da doprinesu na različite načine.  Biće nam lepo na parketu, dosta momaka može da doprinese energijom, grize i bori se za svaku pobedu. Sa tim ciljem izlazimo na teren, biće dobra sezona. Prednost je imati takve navijače uz sebe, a ne na suprotnoj strani. Znam kakve smo probleme imali prošle godine da uopšte komuniciramo na terenu. Sada, kada je to na mojoj strani, sigurno ću moći da se naviknem. Cele godine smo radili na tome kako igrati u takvim uslovima. U košarci je dosta važan faktor kako ćeš upiti energiju navijača,  da prepoznaš pravi trenutak… To nekad donosi pobede. Biće to velika prednost, meni prvom, jedva čekam, biće odlično, ističe Braun.

Od prošlog tima, ostao je samo Balša Koprivica. Klub se nije mirno razišao sa Džejmsom Nanelijem, dok se čeka epilog oko slučaja Kaboklo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Neverovatan propust Mladosti u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Vaterpolisti Mladosti iz Zagreba su igrali ključni meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona u Kragujevcu protiv Radničkog i poraženi...

POVEZANE OBJAVE