NAKIĆ U PARTIZANU: Ostvariću sve što sam sanjao kao mali

Košarkaši Partizana počeli su sa pripremama za novu sezonu.

Ostavši bez osvojenih nekog od trofeja prošle godine, uprava i stručni štab su se odlučili da potpuno renoviraju tim. I u novom ostave samo Balšu Koprivicu. Uz situaciju sa Džejmsom Nanelijem i Brunom Kaboklom.

Posle crno-bele simfonije na kojoj su predstavljeni novi igrači, krenulo se sa radom. Dres crno-belih će od naredne sezone nositi i Mario Nakić.

Otkad znam za sebe samo znam za Partizan. Iskreno uživam, na prvom timskom treningu sam uživao u svakoj sekundi. Presrećan sam i kao da još uvek nisam svestan da sam tu, da treniram. Iskreno, ostvarenje sna. Imao sam svoj dres, oblačio ga u sobi i zamišljao da dajem trojku u Areni, Pioniru, o tome sam maštao ceo život. Desilo se to da ću ostvariti svoj san i sve što sam sanjao kao mali, rekao je on za klupsku televiziju.

Onda je dodao:

Otac me savetovao, ali saveti su bili prosti. Nema tu previše filozofije, koncentracija, borbenost, požrtvovanost i da maksimalno radim, da slušam. Posle toga će sve biti kako treba. Na prvi pogled mi se sviđa energija, bodrimo se od prvog dana. Dopada mi se okruženje, momci su kvalitetni igrači.Mislim da će ovo biti baš uzbudljiva sezona. Ja ću da se bacam za svaku loptu, da grizem i da dam sve od sebe da pobedimo. Da li igrao minut ili 20 minuta, ja ću dati svoj maksimum i pokušaću da pomognem ekipi da ostvari svoje ciljeve, zaljučuje Nakić.

Prethodnih sezona, on je igrao za Igokeu, pre dolaska u Partizan.

Foto: KK Partizan Mozzartbet/ Maja Nastić

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Neverovatan propust Mladosti u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Vaterpolisti Mladosti iz Zagreba su igrali ključni meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona u Kragujevcu protiv Radničkog i poraženi...

POVEZANE OBJAVE