Stanojević pred Gent: I onima što nisu svesni predočili smo koliko nam je važna utakmica

Fudbaleri Partizana u Gentu igraju meč za “biti ili ne biti” u Evropi. Poraz u Beogradu 0:1 ne daje mnogo nade za revanš, ali kako ističe trener Aleksandar Stanojević, nada postoji.

Imamo jedan loš rezultat iz prve utakmice, međutim, imamo pravo da se nadamo iz razloga što smo videli i pokazali da možemo da ostvarimo povoljan rezultat. Stvorili smo dosta povoljnih situacija u Beogradu koje nismo koristili tako da igra se još jedna utakmica i nemamo šta da izgubimo. Moramo da uradimo sve da pokušamo da prođemo dalje, rekao je strateg crno-belih.

Gent na svom stadionu ima podršku publike.

Očekujem različitu utakmicu, očekujem veći pritisak sa njihove strane, više bočnih lopti. Faktor publike donosi nešto, ali i nama je to bolje. Ono je bila sablasna atmsofera, tako da mislim da će biti drugačija utakmcia sa većim pritiskom sa njihove strane i biće agresivniji. Biće ovo zahtevna utakmica.

Grupna faza Lige Konferencija bi mnogo donela klubu iz Humske.

Svi znamo šta znači Evropa za srpski fudbal. Motivisani smo, svima znači ova utakmica. I ovi što nisu svesni, predočeno im je kolika je važna utakmica. Nama treba Evropa.

Za razliku od prve utakmice, u tim se vratio Aldo Kalulu.

On je profesionalac, izvinio se. Ne možemo da danima bičujemo. Postoje sistemi vrednosti, pravila, platio je ceh. Drugi put nema pravo na grešku. U suštini je iza nas svaka situacija, nastavljamo normalno, ali zna se kako moramo da se ponašamo. Ako se ponove neke stvari, mora da se prekine saradnja.

Saldanja je pod znakom pitanja.

Imamo problem sa Saldanjom. Ne zna se šta će biti. Ako on igra, ako ne igra. Znamo kako ćemo ako on igra, a kako on ne igra. Fizički je pitanje da li će da bude spreman. Znaju svi koliko nam znači plasman za klub i navijače, rekao je Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Terzić o istorijskoj godini SD Crvena zvezda: Simbol srpstva koji su nam ostavili u amanet slavni prethodnici

Sportsko društvo Crvena zvezda ove godine pravi istorijske rezultate. U Evropi će ih predstavljati ili su ih predstavljali fudbaleri,...

POVEZANE OBJAVE