ZVEZDA U LIGI ŠAMPIONA: Spektakl sa Interom i Milanom, Barselona stiže u Beograd!

Fudbaleri Crvene zvezde, juče su izborili plasman u Ligu šampiona.

Crveno-beli su eliminisali norveški Bodo Glimt, nakon trijumfa 2:0 u revanšu na Marakani. Prvi meč je završen 2:1 za domaćine u Norveškoj.

Izabranici Vladana Milojevića, učestvovaće u ovom takmičenju po novom formatu. I to u jubilarnoj 70. sezoni . A protivnici su joj oba milanska giganta Milan i Inter, Benfika, Jang Bojs, Barselona, PSV, Štutgart i Monako.

Svaka od 36. ekipa u takmičenju, dobiće 8 rivala u ligaškom delu. I igrati po 4 meča kući i 4 u gostima. Ne mogu da igraju ekipe iz iste zemlje. Ali, jedan tim može igrati maksimum protiv dva rivala iz iste zemlje učesnice LŠ. Čak pre nego što je izvučena iz trećeg šešira, Zvezda je već dobila neke od protivnika. Jer svaki tim igra protiv dva tima iz svakog od 4 šešira.

To neće biti Mančester Siti. Ali to će biti milanski Inter iz prvog šešira i to za sada u gostima. Iz najjačeg šešira je Zvezda izbegla Bajern. Takođe, crveno-beli neće igrati sa Borusijom Dortmund iz prvog šešira.

Drugi tim iz prvog šešira sa kojim će se Zvezda sastati je Barselona. Srpski šampion biće domaćin.
Zvezda je iz drugog šešira izbegla Atletiko Madrid. Iz ovog šešira će šampion Srbije biti domaćin Benfiki. A biće gost oba milanska tima, pošto je izvučena i protiv Milana. Uz nedavni dvomeč kada su ispali u Ligi Evrope sa dva remija.

Onda je došao red na šešir u kome je i Zvezda. Iz te grupe timova, žreb ju je ponovo spojio sa Jang Bojsom kao starim znancem kome će biti gostovati. Dočekaće iz trećeg šešira ekipu PSV-a uz sećanje na petardu svojevremeno u kvalifikacijama za ovo takmičenje.

Crveno-beli će na kraju igrati sa vicešampionom nemačke Štutgartom i Monakom sa kojim se susretala u Ligi Evrope. Nemačkog predstavnika će ugostiti, dok će ići u Kneževinu. Sutra treba da bude poznata i definitivno satnica tih mečeva.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

SERIJA A: Parma ponovo poražena nakon crvenog kartona i preokreta, slavio i Lacio (VIDEO)

Danas su odigrane poslednje dve utakmice 4. kola Serije A, a pobede su upisali Udineze i Lacio. Udineze je nakon...

POVEZANE OBJAVE