TSC U PRELAZNOM PERIODU: Pomoćni trener najavio susret sa Lučancima

Fudbaleri TSC-a saznali su rivale u Ligi konferencija.

Oni dočekuju večeras Mladost iz Lučana u 7. kolu SLS. Dok je Dejan Klafurić smenjen, do dolaska novog će tu funkciju obavljati Goran Žmukić, koji je bio pomoćnik.

To je preiskusna ekipa sa mnogo kvalitetnih individualaca. Novi trener im je dobar i ume da motiviše i sa njim su se očito dobro namestili. Svesni smo da nas očekuje izuzetno teška utakmica u kojoj ćemo dati sve od sebe da pobedimo i popravimo utisak posle dvomeča sa Makabijem. Dužni smo, kao stručni štab i ekipa,  da se pokažemo u najboljem svetlu publici koja stoji uz nas i svima koji nas podržavaju, rekao je on, komentarišući Lučance.

Govorio je i o oporavku ekipe nakon teškog poraza od Makabi Tel Aviva.

Ekipa se fizički već stabilizovala, imamo iskustvo iz prošle sezone kada smo u nizu igrali po dve utakmice nedeljno. Sveži su i odmorni, ali naravno da ih je psihički uzdrmao poraz, sam početak i to kako se meč odvijao, ali to je ostalo iza nas i idemo dalje, zaključio je Žmukić.

TSC sa Mladošću igra večeras od 19 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvanično: Simanić ima novi klub

Srpski košarkaš Boriša Simanić potpisao je ugovor sa Igokeom, potvrdio je klub iz Aleksandrovca. Simanić se vraća na teren poslije...

POVEZANE OBJAVE