Stojković o otkazima i igračima koje nije pozvao

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi je govorio o otkazima u reprezentaciji i igračima koje nije pozvao…

Selektor je objasnio zašto nije pozvao Filipa Kostića i zašto nema Nemanje Radonjića na njegovom spisku.

-Kako da zovem Kostića kad nema klub, kako da zovem Radonjića kad trenira individulano?, rekao je Piksi.

Govorio je i o ostalim igračima, kao što su Dušan Vlahović, Aleksandar Mitrović, Vanja i Sergej Milinković-Savić, koji su otkazali nastupe za Srbiju.

-Mogu da kažem za javnost, to sam već rekao. Obavio sam razgovore sa njima  sa Vlahovićem, Mitrovićem i Vanjom. Čuo sam se sa Vanjom pre šireg spiska, rekao je da ima povredu kuka. Dobili smo izveštaj lekara. Što se tiče Mitorivća, isto smo razgovarali, požalio se na bol u zadnjoj loži. Sergej prima injekcije zbog leđa. Nemam ništa da dodam. verujem igračima. Vlahović ima porodične stavri, nisam ulazi u to niti ću. Sad, ako vi imate druge inforamcije, kažite mi. Kako igra za klub, a ne za reprezentaciju? To pitajte njih. Objašnjenje je takvo, nemam šta da dodam. Niko od njih mi nije rekao da ne želi da igra. Niko. Nisam istražitelj, nisma ni video izjavu da je neko rekao da neće da igra za reprezntaicju zbog toga i toga. Ako znate, kažite, da javnost zna istinu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PORAZ ŠAMPIONA EVROPE: Lorenco Braun uzalud najefikasniji protiv dojučerašnjeg tima, Ataman isključen! (VIDEO)

Košarkaši Panatinaikosa, aktuelnog šampiona Evrope, poraženi su na turniru u Nikoziji od Makabija iz Tel Aviva sa 88-75. Presudan...

POVEZANE OBJAVE