OPROSTIO SE OD NAVIJAČA: Poruka Hvanga posle rastanka sa Zvezdom (FOTO)

Korejski fudbaler In Beom Hvang nije više fudbaler Crvene zvezde.

Nakon plasmana u Ligu šampiona, i pobede nad Radničkim 1923 on je pronašao nov klub.

Karijeru nastavlja u Fejenordu i holandskoj Erediviziji. Pre odlasla, obratio se pristalicama crveno-belih.

Drage Delije i svi članovi Zvezdine porodice, pre svega hvala mnogo što ste potpisali sa mnom ugovor pre godinu dana dok sam imao problema. Hvala vam mnogo što ste mi pružili šansu da podignem dva trofeja na kraju prošle sezone, koji su mi bili prvi u karijeri. Hvala vam mnogo za „igrača sezone“, titulu koju ste mi dali prošle sezone. I hvala vam što ste napravili izuzetnu atmosferu na Marakani prošle srede, što je bila moja poslednja utakmica u crveno-belom dresu. Prošlo je samo godinu dana otkako sam počeo da pravim uspomene sa svima vama, ali osećao sam se kao da sam kod kuće zbog ljubavi i bezuslovne podrške koju ste mi pružili. Zauvek ću biti zahvalan na tome. Bila mi je velika čast što sam bio deo ovog velikog kluba. Ne mogu da prestanem da vam svima kažem hvala: upravi, glavnom treneru, pomoćnicima, svim igračima sa kojima sam delio svlačionicu i navijačima. Ovaj klub će uvek ostati u mom srcu. Želim vam svu sreću i molim vas dobro pazite na mog korejskog dečaka Seola, napisao je on.

On je stigao u Zvezdu iz Olimpijakosa i učestvovao je prošle sezone u osvajanju duple krune. Odigrao je 42 meča uz 6 golova i 12 asistencija za tim iz Ljutice Bogdana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Najbolja platforma za online klađenje: Preuzmi Meridianbet aplikaciju i uživaj u spektakularnim bonusima!

Instaliraj aplikaciju i uživaj u online klađenju! Brzo, lako, jednostavno i – magično! Tako bismo opisali „surfovanje“ po novoj Meridianbet...

POVEZANE OBJAVE