NOVOPEČENI A REPREZENTATIVAC: Jan Karlo o pozivu Piksija

Fudbaleri Srbije, počeli su pripreme za početak takmičenja u A diviziji Lige nacija.

Ove nedelje će ugostiti prvaka Evrope Španiju i gostovati Danskoj.

Na konačnom spisku selektora Stojkovića za te duele, našao se i defanzivac Jan Karlo Simić.

Imao sam priliku da upoznam selektora Stojkovića u Torinu, još dok sam bio član Milana, kada smo igrali protiv Juventusa. Biti ovde je ostvarenje sna, ne mogu da verujem da sam u društvu ovih momaka, profesionalaca, zvezda evropskog fudbala. Veoma sam zahvalan na ukazanom poverenju i spreman sam da dam sve od sebe, rekao je on za sajt FSS.

Potom je i komentarisao prvog rivala, Špance.

Španija je top tim, najbolja reprezentacija Evrope. Mislim, ipak, da ako mi budemo na svom maksimumu, možemo da igramo protiv svake selekcije. Bez straha, sa verom u sebe i svoje mogućnosti. Španija je veliki tim, pokazala je to na Prvenstvu Evrope gde su nadigrali praktično svakog rivala. Imaju fantastične pojedince, pokupili su sve individualne nagrade na tom šampionatu. Protiv Jamala sam igrao tokom priprema u Americi, a meni se mnogo sviđa i Niko Vilijams. Generalno, na svim pozicijama su jaki, sve su to top igrači vrhunske klase, zaključio je Simić.

Srbija 5. Septembra od 20:45 dočekuje Špance. Potom gostuje Danskoj tri dana kasnije od 18 sati. U ovoj grupi je i Švajcarska.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PORAZ ŠAMPIONA EVROPE: Lorenco Braun uzalud najefikasniji protiv dojučerašnjeg tima, Ataman isključen! (VIDEO)

Košarkaši Panatinaikosa, aktuelnog šampiona Evrope, poraženi su na turniru u Nikoziji od Makabija iz Tel Aviva sa 88-75. Presudan...

POVEZANE OBJAVE