Kenan o Zvezdinom timu: Radujem se što neću igrati protiv Teodosića!

Ajzea Kenan je jedno od najvećih pojačanja Crvene zvezde ovog leta.

Američki šuter je stigao iz Olimpijakosa i jedva čeka da zaigra sa Milošem Teodosićem. Razlog je što ne može više da igra protiv njega.

Teo. Uf, mrzeo sam kad moram da ga čuvam i branim. Sada igram zajedno sa njim i to će biti zabavno. On je baš pametan igrač koji ne dozvoljava da ga “maltretirate”. Biće super biti deo toga kad on kontroliše igru i pronalazi saigrače na terenu. Kao šuter, ko ne bi voleo da igra pored takvog igrača koji se trudi da ti uvek stvori dobar šut i da ti doda loptu, iskren je Kenan.

On ima reči hvale i prema drugim saigračima.

Od ostlalih su tu Jago, Kodi, sjajni plejmejkeri. Nedović takođe, može da ubacuje poene kao i ja. Trener je zaista uradio odličan posao pravljennjem ovog tima.

Kenan je spomenuo Nedovića, pa je bila zgodna prilika pitatit ga o “treš-toku” koji su imali dok je srpski igrač bio deo PAO, a Kenan član Uniksa iz Kazanja.

Haha. To je sve deo igre. Što se mene tiče to me motiviše. On je zaista dobar igrač i mislim da je on meni uputio par reči prvi. Ja nikad te stvari ne započinjem, ali se trudim da ih završavam, objašnjava Kenan i dodaje:

On je stvarno dobar igrač i trudiću se i da naučim nešto od njega jer je dugo ovde i mislim da će mi biti u pomoći da to učenje bude brže.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

BIĆE NA MARAKANI: Nekadašnji napadač Zvezde najavio dolazak na meč sa Benfikom

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Hugo Vieira najavio je dolazak na stadion "Rajko Mitić" kako bi bodrio svoj nekadašnji klub protiv Benfike...

POVEZANE OBJAVE