Primorac osvojio memorijal “Vlaho Bato Orlić”

Vaterpolisti Primorca pobednici su trećeg Memorijalnog turnira „Vlaho Bato Orlić“, koji se prethdonih nekoliko dana igrao na bazenu SC „11. april“. Ekipa iz Kotora u finalu je posle velike borbe i prave drame, boljim izvođenjem peteraca pobedila Novi Beograd sa 21:20, nakon što je posle 32 minuta igre rezultat bio 10:10.

Primorac je bolje počeo meč i poveo je sa 3:0, ali je Novi Beograd uspeo da uspostavi ravnotežu i dođe do egala. U nastavku se praktično igralo gol za gol, a više sreće u u penal „ruletu“ imao je crnogorski predstavnik. Kod pobednika istakli su se Nika Šušijašvili, Marko Mršić i Nemanja Vico sa po dva pogotka, dok je u redovima Novog Beograda najbolji bio Nikola Lukić sa tri pogotka, dok su se Miloš Ćuk i Vasilije Martinović po dva puta upisali u listu strelaca.

Za najboljeg igrača turnira proglašen je vaterpolista Novog Beograda Vasilije Martinović, dok je priznanje za najboljeg golmana otišlo u ruke Frančeska Masara čuvara mreže Primorca.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Milojević pred početak Lige šampiona: Ne obećavamo, daćemo sve od sebe

Crvena zvezda u četvrtak počinje novu sezonu u Ligi šampiona. Biće to četvrti put da crveno-beli igraju elitno evropsko...

POVEZANE OBJAVE