INTER ILI JUVE: Gde će karijeru nastaviti Džonatan Dejvid?!

Tuttosport ponovo piše o jednom od igrača koji će, s velikom verovatnoćom, biti u centru pažnje tokom letnjeg prelaznog roka za Inter. Reč je o Džonatanu Dejvidu. Nakon pobede sa Kanadom u prijateljskom meču protiv Sjedinjenih Američkih Država, u kojem je izjednačio rekord u broju golova svih vremena za svoju reprezentaciju, Dejvid nastavlja da privlači pažnju. Njegov ugovor sa Lilom ističe u junu, što znači da će od januara biti slobodan da pronađe novi klub bez odštete.

Za njega ne manjka zainteresovanih timova, počevši od Premijer lige, gde je Čelsi najviše zainteresovan, dok u Italiji, osim Intera, veliki interes pokazuje i Juventus. Đuntoli ga je, zapravo, već želeo u Napoliju. Do sada je ogromna cena koju je Lille tražio, koja je do ovog leta iznosila bar 50 miliona evra, udaljila sve zainteresovane timove od kanadskog igrača, ali sa istekom ugovora stvari bi se potpuno promenile. Sam igrač šalje ohrabrujuće poruke kako za Đuntolija, tako i za Marotu, tokom intervjua datog “The Athleticu”.

  • Šta čekam? Mislim da je sada lakše reći. U poslednjoj sam godini ugovora. Na kraju će moj ugovor isteći. Videćemo šta će se desiti sledeće godine. Otvoren sam za bilo kakva rešenja. Mislim da je Premijer liga očigledno jedan od najboljih liga na svetu. Ali za mene nije samo Premijer liga ili ništa: otvoren sam za sve i svaka liga ima svoje izazove, rekao je Dejvid.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Terzić o istorijskoj godini SD Crvena zvezda: Simbol srpstva koji su nam ostavili u amanet slavni prethodnici

Sportsko društvo Crvena zvezda ove godine pravi istorijske rezultate. U Evropi će ih predstavljati ili su ih predstavljali fudbaleri,...

POVEZANE OBJAVE