Milojević pred Napredak govorio o formi najnovijih pojačanja i Glazerovom stanju

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 20 časova dočekuju kruševački Napredak u Superligi, uz jubilej stadiona “Rajko Mitić”.

Očekivanja pred ovaj susret izneo je trener crveno-belig Vladan Milojević.

Igramo na domaćem terenu i znamo šta hoćemo. Imali smo probleme u reprezentativnoj pauzi jer je dosta igrača bilo sa nacionalnim timovima i kasno su se vratili. Treba nam dobra i takmičarska utakmica, a s obzirom na kvalitet Napretka, verujem da će tako i biti, rekao je Milojević, pa ocenio kvalitet protivnika:

Imaju sjajan kolektiv, dobro su formirani i vođeni. Nekoliko zanimljivih i brzih igrača, i zaista su popunjeni lepo na svim pozicijama. Utisak mi je da mogu da naprave problem svakom, pogotovo ako se ne uđe koncentrisano u meč. Konkretno, Napredak je mnogo toga promenio u igračkom kadru u odnosu na prošlu godinu, ali su i dalje veoma kvalitetni. Moramo da budemo koncentrisani, poručio je trener Zvezde.

Nakon Napretka sledi premijera u Ligi šampiona protiv Benfike, ali Milojević ne želi o tome još uvek.

Profesionalizam je da se bude fokusiran na prvu sledeću utakmicu, odnosno Napredak. Uspevali smo to do sad, a igrači znaju moj stav da je prvenstvo najvažnije takmičenje. Naravno, i Liga šampiona nam donosi mnogo, ali u ovom trenutku je u fokusu Napredak, jasan je bio Milojević.

Ono što navijače najviše zanima jeste kada i koliko će moći da se računa na najnovija pojačanja.

Dosta dobro su spremni. Radonjić polako dolazi do ritma, a Krunić i Silas su u takmičarskoj formi, otkrio je trener Zvezde.

Još uvek je neizvesno ko će stajati na golu.

Glazer je dobro radio ove dve nedelje, ali ćemo videti ko će braniti. Razgovaraću sa njim i sa trenerom golmana Dušanom Gašićem, objasnio je Milojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Juventus raskida ugovor sa bivšim kapitenom

Fudbalski klub Juventus je ovog leta napravio opštu reorganizaciju i uspeli su da odlascima nekolicine starosedelaca da uštede veliki...

POVEZANE OBJAVE