Partizan veoma ubedljiv u spektaklu na Sajmu

Košarkaši Partizana su veoma ubedljivo savladali grčki AEk sa 93-60, u prvoj utakmici pripremnog turnira koji se igra u hali Sajma u Beogradu.

U specifičnim uslovima, koji su doveli do velikog spektakla pred domačim navijačima, nova ekipa crno-belih bila je veoma motivisana i prikazala se na pravi način, uz dobru timsku igru.

Pošto je Partizan rano došao do velike prednosti protiv ekipe koju sa klupe predvodi srpski trener Dragan Šakota, šansu su dobili i najmlađi – ovoletošnje pojačanje iz Real Madrida Mitar Bošnjaković i centar Aleksa Dimitrijević, koji su se upisali u strelce.

Najefiasniji u pobedi bili su centar Tajrik Džons i Sterling Braun sa po 12 poena, dok je Ife Lundberg uz 10 poena upisao i 5 asistencija.

Minutaža je bila ravnomerno raspoređena, pa su najviše minuta na terenu proveli Sterling Braun i Aleksej Pokuševski, po 19, dok je Karlik Džons, plejmejker koji je tokom leta postao hit zbog tripl-dabla protiv američkog Drim tima, odigrao samo sedam i po minuta, ali mu je to bilo dovoljno da ubaci čak 7 poena.

Sutra se u sklopu ovog turnira sastaju AEK i Pariz, novi evroligaš, dok u nedelju od 21 čas igraju Partizan i Parižani.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdan Terzić otkrio koliko je ostalo ulaznica za Benfiku

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak započinju takmičenje u Ligi šampiona, a protivnik u Beogradu će im biti slavna Benfika. Srpsi...

POVEZANE OBJAVE