Kaboklo zablistao na debiju, pa otkrio kako je završio u Hapoelu, a ne u NBA

Bruno Kaboklo je nakon mnogo vremena konačno rešio svoj klupski status i pridružio se Hapoelu iz Tel Aviva, koji je ovog leta stvorio pravi mali drim tim za Evrokup.

Prethodno je doskorašnji centar Partizana imao nameru da ode u NBA, kao i ponudu daleko većeg tima iz Tel Aviva – Makabija, a za grčki “SDNA” otkrio je kako je završio u Hapoelu.

Posle sezone u Evroligi probao sam da odem u NBA, ali sam na kraju doneo odluku da pređem u Hapoel. Nije bilo šanse da se vratim u NBA, pošto su svi timovi imali kompletirane rostere. Hapoel je zadržao svoju ponudu na stolu, pa je to bila jedina i najbolja opcija za mene. Bili smo u stalnom kontaktu sa trenerom, predsednikom i agentom. Bili su spremni da čekaju jer sam bio na treninzima sa NBA timovima. Ostavili su vrata otvorena, zato sam srećan što sam ovde, objasnio je doskorašnji centar Partizana.

Kaboklo je juče zabeležio debi za novi klub na kom je bio najbolji igrač u svom timu, u pobedi nad grčkim Arisom od 100-72.

Kaboklo je ubacio 16 poena i 8 skokova, uz indeks korisnosti 22, a zanimljivo da je od njega jedino bio efikasniji još jedan bivši igrač Partizana Brajan Angola, koji je zabeležio 20 poena.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Neverovatan propust Mladosti u kvalifikacijama za Ligu šampiona

Vaterpolisti Mladosti iz Zagreba su igrali ključni meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona u Kragujevcu protiv Radničkog i poraženi...

POVEZANE OBJAVE