Stanojević pred duel sa OFK Beogradom govorio i o prelaznom roku, Romaniću i Ilievu

Fudbaleri Partizana sutra od 19 sati gostuju OFK Beogradu, u utakmici 8. kola Superlige koja će se igrati u Zaječaru.

Svoja očekivanja pred ovaj susret izneo je trener crno-belih Aleksandar Stanojević.

Nastavljamo prvenstvo posle pauze. Svi koji su se vratili sa reprezentativnih obaveza su zdravi. Možda je neko umoran, videćemo da li ćemo nekoga da odmorimo. Znamo šta nas čeka. Važno je da se vratimo na pobednički kolosek. OFK Beograd ima ozbiljan tim, dosta mladih igrača i dobrog trenera. Znamo šta nas čeka. Više se bavimo nama nego ostalima, moramo naše probleme da rešimo, izjavio je Stanojević.

Partizan ima problema sa realizacijom, a na kraju nije angažovana ni zamena za Mateuša Saldanju.

Imamo problem da postignemo gol. Stvaramo šanse. Protiv Vojvodine u prvom poluvemenu nismo stvarali šanse. To je najgore poluvreme otkako sam u Partizanu, računajući sva tri mandata. Prioritet nam je da postižemo golove. Nisam srećan i zadovoljan jer nismo doveli napadača. Đorđe Jovanović je odličan igrač, ali tražimo napadača drugih karakteristika. To je to, nastavljamo da se borimo. Želeo sam da igramo na više načina. Znam kako ćemo u nedelju da igramo, ističe trener Partizana.

Zamena je trebalo da bude Lazar Romanić, ali su na kraju prpali pregovori. Ipak, Stanojević je zadovoljan urađenim u prelaznom roku.

Generalno sam zadovoljan do ove situacije sa napadačem. Tu smo malo zatajili. Doveli smo igrače koji su bili neophodni. Krucijalna stvar je bio napadač, nije doveden. To nam je jedan minus. Imali smo želju da dovedemo Lazara Romanića. Imali smo fer-plej odnos. On je imao želju, ima svoje ambicije. Nije mu prioritet novac, pokazao je karakter. Želim mu sve najbolje, poručio je Stanojević.

Možda su bolje reakcje u finišu prelaznog roka izostale i zbog promene sportskog direktora.

Ivica Iliev je, koliko sam čuo, izglasan na mesto sportskog direktora, ali da ne prejudiciram događaje, postoje klub i organi koji se time bave. Očekujem ga ubrzo uz ekipu, na čelu sportskog sektora i nemam mnogo da dodam. Znamo se iz igračkih dana, potom sam mu bio trener, pa on meni direktor i ta saradnja je uvek bila sjajna. Verujem da će tako biti i ovoga puta, rekao je Stanojević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mota poručio Vlahoviću: Mora da nauči da prihvati kritiku i da nastavi da radi

Juventus je ove sezone silovito počeo u Seriji A sa dve ubedljive pobede u prva dva kola, ali je...

POVEZANE OBJAVE