Zvezda produžila ugovor sa mladim prvotimcem na pet godina!

Mladim desnim bekovima ide veoma dobro u poslednje vreme u Crvenoj zvezdi.

Prvo je Kosta Nedeljković za samo nešto više od šest meseci preko Crvene zvezde prešao put od Prve lige Srbije, gde je igrao za Grafičar, do Premijer lige i Lige šampona, gde sada nastupa za Aston Vilu.

Nakon toga je palicu preuzeo mladi Ognjen Mimović, koji je na Marakanu stigao tokom zime iz OFK Beograda i odmah došao do svog mesta u timu Vladana Milojevića, a ove sezone je često i prva opcija.

Usledila je nagrada u vidu produžetka ugovora do 2029. godine.

Srećan sam zbog produžetka saradnje sa Zvezdom i hvala klubu na ukazanom poverenju. Nadam se da ću ispuniti očekivanja i osvojiti još mnogo trofeja. Nastaviću da radim kao i do sad, maksimalno na svakoj utakmici. Gol protiv Bodea je nagrada za posvećenost, kao i novi ugovor. U sledećih sedam dana očekuje nas meč sa Benfikom kao i večiti derbi. Pozivam navijače da nas podrže. Nadam se da ćemo ostvariti pozitivne rezultate i opravdati očekivanja. Spremni smo za izazove i radujem se onome što sledi, izjavio je Mimović povodom potpisa novog ugovora.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PORAZ ŠAMPIONA EVROPE: Lorenco Braun uzalud najefikasniji protiv dojučerašnjeg tima, Ataman isključen! (VIDEO)

Košarkaši Panatinaikosa, aktuelnog šampiona Evrope, poraženi su na turniru u Nikoziji od Makabija iz Tel Aviva sa 88-75. Presudan...

POVEZANE OBJAVE