NAKON KRITIKE TRENERA: Velikan iz Premijer lige na zimu kreće po Vlahovića!

Mančester junajted ozbiljno je zainteresovan za srpskog napadača Dušana Vlahovića i sva je prilika da će u zimskom prelaznom roku pokušati da ga angažuju, navodi portal “Football Transfers”.

Iako se Vlahović i ranije dovodio u vezu sa Junatedom, ovog puta bi ozbiljno mogli da krenu u realizaciju jer na njemu insistira legendarni napadač ovog kluba Rud van Nistelroj, koji je od ovog leta pomoćnik Erika Ten Haga, glavnog trenera.

Ostaje da se vidi šta će se dogoditi do zime, jer se čak pominje i mogućnost da Van Nistelroj preuzme ulogu prvog trenera ukoliko Ten Hag ponovo bude beležio razočaravajuće rezultate.

Vlahović se ranije dovodio u vezu i sa Arsenalom, što je najozbiljnije bilo pre nešto manje od tri godine, kada je iz Fiorentine na kraju ipak odabrao da potpiše za Juventus kao najbolji strelac Serije A.

Možda čitav proces ubrza i izjava trenera Juventusa Tijaga Mote o Dušanu Vlahoviću, koji je istakao da srpski špic mora da prihvata kritike.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

NEVEROVATNO, ALI ISTINITO: Srpski džudista suspendovan jer se prekrstio pre borbe! (VIDEO)

Srpski džudista Nemanja Majdov suspendovan je na 5 meseci od strane Svetske džudo federacije iz više nego neverovatnog razloga....

POVEZANE OBJAVE