Iz Partizana zovu navijače na derbi sa šampionom: nadam se da će prepoznati važnost utakmice

Rukometaši Partizana u sredu, 18. septembra, igraju utakmicu prvog kola Super rukometne lige protiv vladajućeg šampiona Vojvodine. 

Usled povišenog rizika, zbog najavljenog prisustva navijača oba tima, meč će se odigrati u dvorani SPENS, a direktan prenos možete gledati na drugom programu Radio-televizije Srbije, kao i na Areni Sport 4 (17:55). 

Dva tima sastala su se pre svega nekoliko dana, 12. septembra, kada je u utakmici Superkupa Srbije pobedu odnela Vojvodina rezultatom 24:22. 

Svesni su crno-beli da su bili potpuno ravnopravan rival na terenu, ali da su ih tehničke greške i slabija realizacija u završnici skupo koštale.

Veljko Popović, srednji bek Partizan AdmiralBet-a, očekuje još jedan neizvestan susret. 

– Svaki naš duel sa Vojvodinom je uzbudljiv od početka do kraja. U Banjaluci nam je falilo smirenosti, boljih ideja u napadu i energije u određenim trenucima kada smo imali priliku za preokret. Očekujem prelep ambijent u Novom Sadu i verujem da će naši navijači prepoznati koliko je ovo bitna utakmica za nas. Mislim da smo taktički spremniji nego što je to bio slučaj u Superkupu. Daćemo sve od sebe da uzmemo dva boda, a mislim da će presuditi veća želja i energija za pobedom. Pozivam naše navijače da dođu u SPENS i budu nam vetar u leđa, jer su nam uvek bili od velike pomoći, poručio je Popović. 

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Partizan objavio cene ulaznica za “Večiti derbi”

U ponedeljak od 19. časova očekuje nas 174. Večiti derbi između Partizana i Crvene zvezde. Meč se igra na tadionu...

POVEZANE OBJAVE