Preokret u slučaju kluba Nikole Đurišića?!

Mladi srpski košarkaš Nikola Đurišić izabran je kao 43. pik na ovogodišnjem NBA draftu, nakon odlične sezone u Megi i probnih treninga i utakmica u Americi, gde je dodatno oduševio sve u Americi.

On je prvobitno odabran od strane Majamija, ali je prosleđen u Atlantu. Ipak, veliko je pitanje da li će oformiti spski bekovski tandem sa Bogdanom Bogdanovićem.

Bred Roulend, novinar iz Atlante, otkrio je da postoji i opcija ostanka u Evropi, a da mu je generalni menadžer Lenri Filds otkrio da je ta mogućnst bila u opticaju i pre povrede mladog košarkaša tokom Letnje lige.

Dvosmerni ugovor, na osnovu kog bi mogao da nastupa i u Razvojnoj i u NBA ligi, je nemoguć zbog popunjenosti rostera, pa ostaje da se vidi da li će u predstojećoj sezoni, po oporavku od povrede, igrati u G ligi ili u nekom evroskom klubu. Sve bi trebalo da bude poznato tek početkom novembra.

Podsetimo, za njega je bila zainteresovana Crvena zvezda i delovalo je izvesno da će obući crveno-beli dres da nije izabran na Draftu.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

UZALUD POJAČANJA IZ PRVOG TIMA: Zvezda poražena od Benfike

Omladinski (U19) tim Crvene zvezde poražen je na startu Lige šampiona, u delu koji prati okršaje iz seniorskog takmičenja,...

POVEZANE OBJAVE