“Kao navijač Intera želim samo da se Maldini ne vrati u Milan”

U nedelju od 20.45 časova na programu je Derbi de la Madonina između Intera i Milana.

Ekipa Simonea Inzagija dočekuje meč u daleko boljem raspoloženju, ali nekadašnji štoper plavo-crnih Marko Materaci misli da to može da bude i problem.

Nije baš idealno dočekati derbi u situaciji u kakvoj je Inter. Dešava se da mnogo motivisaniji bude onaj koga otpišu. Nadam se da do toga neće doći, izjavio je Materaci.

On je oduševljen kako funkcioniše ekipa pod Inzagijem.

– Radi se o ekipi koja je već dve godine najbolja u Italiji, bez obzira ko igra. Inter ima identitet sa Inzagijem, to se videlo i u Mančesteru. Jeste li videli kako je odigrao Zjelinski? Kao da je oduvek u klubu. Pa i Taremi. Sada je zaista teško razlučiti ko je starter. Videli ste Mhitarjana i Lautara na klupi.

Ne brine ga golgeterski post Lautara Martineza.

On samo treba da postigne prvi gol. Onda će sve doći na svoje, biće kao prošle godine. Momak nije imao odmor, nije stigao da se pripremi za klupsku sezonu. U krajnjem slučaju, Lautaro je među kandidatima za Zlatnu loptu.

Zlatan Ibrahimović je nedavno izjavio da se on sve pita u Milanu. Materaci je dodao da se nada da samo jedan čovek neće da se vrati u velikog rivala.

Ne znam šta bih rekao, nemam neki naročit utisak o tome. Recimo da je sve to deo njegovog karaktera. Jedino što ja mogu da poželim, kao veliki navijač Intera, jeste da se Paolo Maldini nikada ne vrati u Milan, završio je Materaci.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Platini izneo revolucionaran predlog: Dovoljno je 10 igrača

Poslednjih godina stižu mnogi predlozi kako bi bilo najbolje da se unapredi fudbal, kako bi se približio široj publici. Imali...

POVEZANE OBJAVE