Maksimović sija posle de(r)bija: Hvala stručnom štabu, nadam se golu u sledećem derbiju

Mladi Andrija Maksimović, ili kako ga u Crvenoj zvezdi zovu “mali Mesi”, oduševio je sve navijače Crvene zvezde posle 174. Večitog derbija u kojem je upisao i asistenciju.

Njegov pas ka Silasu, koji je plasirao loptu u mrežu, je doveo Zvezdu u vođstvo 0:2 i trasiralo put ka ubedljivoj pobedi 0:4.

– San svakog deteta koje prođe Zvezdinu školu je da jednog dana zaigra za prvi tim i to u večitom derbiju. Meni se danas san ostvario i mislim da nije moglo lepše – pobeda u gostima na derbiju i to posle osam godina. I to velika pobeda 4:0. Hvala našim navijačima na neverovatnoj energiji tokom 90 minuta. Hvala i saigračima na tome što smo se svi zajedno borili tokom čitavog meča, te pokazali da smo Zvezda. Spreman sam bio, nisam osećao tremu, ali mnogo mi je pomogao stručni štab. Dobio sam jasan savet da smem da pogrešim, ali da ne smem da prestanem da pokušavam. Sve od sebe sam dao i nadam se da su svi zadovoljni. Danas je bila asistencija, nadam se golu na sledećem derbiju, rekao je mladi Maksimović posle meča.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Terzić obećao igračima premije za svaki gol razlike: Želeli smo ubedljivu pobedu, to nama pripada

U Crvenoj zvezdi je očekivano sjajna atmosfera posle velike pobede 0:4 u 147. Večitom derbiju. Generalni direktor je posle meča...

POVEZANE OBJAVE