Amaterski igrači, poniženje za ovaj klub: Najlošiji tim Partizana u poslednjih 30, 40 godina

Fudbaleri Crvene zvezde nisu pobedili Partizan u Humskoj osam godina, sve do sinoć kada su protiv svog najvećeg rivala bili jako ubedljivi. Crveno-beli su savladali Partizan rezultatom 0:4.

Nakon utakmice za Žurnal svoje utiske izneo je sprotski direktor Partizana, Ivica Iliev.

-Poražavajuća partija Partizana..

Novi-stari sportski direktor je svetstan situacije.

– Zvezda je mnogo iznad Partizana. Čestitam večitom rivalu. Ovo je prvi meč otkad sam se vratio i jasno je da je potrebno mnogo toga da se uradi, ali nisam znao da baš ovoliko mora da se promeni… Gotovo svaku utakmicu igramo bez dvojice, trojice igrača u ofanzivnom delu, što je stvarno razočaravajuće. To je, možda, najlošiji tim Partizana u poslednjih 30, 40 godina. Selekcija je stvarno razočaravajuća… Stranci? Ne može da se kaže za takve igrače da su pojačanja, kad imaju neverovatnu inferiornost. Čak mogu reći – amaterski igrači, poniženje za ovaj klub. Neko će reći da sam grub, ali hoću da budem takav jer moramo da se otreznimo i budemo svesni da se, nažalost, ne takmičimo sa Zvezdom… Šta se dogodilo poslednjih par godina, zaista ne znam, ali ovo je mnogo, mnogo ne loše… očajno.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ISKRENO: Hari Kejn o Pavloviću

Mlada zvezda Bajerna iz Minhena Aleksandar Pavlović povreda je prošlost. On je zbog te povrede propustio Evropsko prvenstvo, ali sada...

POVEZANE OBJAVE