“Ivanović je razlog zašto sam sada ovde”

Kodi Miler – Mekintajer je veliko pojačanje Crvene zvezde za novu sezonu. On je odigrao sjajnu godinu u Baskoniji, koja mu je bila prva u Evroligi u karijeri.

Amerikanac je u intervjuu za Erohoops otkrio da je na dolazak u Beograd dosta uticao trener Janis Sferopulos.

Ono što je on postigao i šta su mu ciljevi me je navelo da dođem u Beograd. Jako je bitno da trener i plejmejker imaju slična razmišljanja. Nas dvojica to imamo, rekao je Miler-Mekintajer.

Pored njega na poziciji plejmejkera su Jago Dos Santos i Miloš Teodosić.

Jago je prošle sezone bio MVP finala i bio je šampion, Miloš je jedan od najboljih svih vremena. Mnogo mi znači što su tu, na treningu pokupim neke detalje. Biće mi ovo prva sezona gde ću mnogo minuta na terenu provesti sa još jednim plejmejkerom.

U Baskoniji je igrao sa Markusom Hauardom i Čimom Monekeom sa kojima je razvo sjajan odnos.

Imali smo hemiju koju ću teško gde pronaći, mnogo smo se vezali, ali to je život. U kontaktu smo i dalje i pričamo o svemu.

Prošle sezone je igrao za bivšeg trenera Crvene zvezde Duška Ivanovića.

Voleo sam da radim sa Duškom. Imalo je stvari oko kojih se slažemo, oko nekih ne, ali kod njega je odnos bio pošten – ako radiš šta smo se dogovorili, igraćeš. On tačno zna šta želi, ali pobeđIvaivati stalno je teško. Ja sam imao najveću mintažu u timu, verovatno i u Evroligi. Na kraju krajeva, on je jedan od razloga što sam ja ovde, rekao je Mekintajer i dodao kakav je odnos imao sa Ivanovićem:

Sa njim sam imao strogo profesionalni odnos. Na terenu se dogovoramo i radimo, ali posle nije bilo kuckanja poruka i smejanja. To sam prvi put iskusio. Ali kada vidi da nešto nije u redu, odmah te pita, završio je plejmejker Crvene zvezde.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ATP ORLEAN: Međedović u osmini finala

Hamad Međedović plasirao se danas u drugo kolo ATP čelendžera u francuskom gradu Orleanu. On je slavio posle dva...

POVEZANE OBJAVE