Kaboklo izneo svoju verziju spora sa Partizanom, govorio o još jednom bivšem igraču crno-belih

Bruno Kaboklo je izazvao buru u sportskoj javnosti kada je u završnici sezone napustio ekipu Partizana bez dozvole.

Tokom leta su dugo trajale spekulacije o nastavku njegove karijere, pošto se govorilo o interesovanju Makabija, kao i mogućnosti da se vrati u NBA ligu, ali i o rastanku sa Partizanom, s obzirom na to da je imao važeći ugovor.

Na kraju je završio u Tel Avivu, ali ne Makabiju, već u ambiciznom Hapoelu, a za izraeski “One” je sada dao intervju u kom je govorio i o svom boravku u Partizanu i odlasku bez dozvole.

Potpisao sam ugovor na godinu dana sa Partizanom i sezona se završila. Odjednom se igrao turnir za koji nisam znao. U Srbiji posle Jadranske lige i Evrolige kreće završnica prvenstva i to je čudna situacija poslednjih godina. U Partizanu su rekli da sačekamo i vidimo šta će da bude. Igrao sam polufinale i pobedili smo. Odjednom, pričao sam sa agentom i on mi je rekao kako imam dozvolu od Partizana da idem u SAD. Mislio sam da je klub znao za to i da je sve u redu, da su mi dali zeleno svetlo, rekao je Kaboklo, pa potom otkrio gde se zapravo nalazio kada se saznalo da je otišao.

Otišao sam u SAD, onda me je direktor zvao i rekao mi da ne mogu da idem, ali ja sam već bio tamo i nisam mogao da se vratim. Nedostatak komunikacije. S moje strane je sve bilo u redu, ali jednostavno nisam mogao da se vratim. Tada su počeli razgovori kluba i agenta, pa na kraju se nisam vratio. Iz dubine duše želim da kažem da nisam hteo da se završi tako, iskreno sam mislio da imam dozvolu da idem, otkrio je Kaboklo, iako je javnost tada obaveštena da je ovaj centar otišao u Brazil kako bi rešio spor oko starateljstva nad detetom.

Brazilac tvrdi da nije sve zavisilo od njega.

Da je bilo do mene, ostao bih do kraja da završim posao, ali takav je život, ovo su stvari koje nisu mogle da se kontrolišu. Sve i da sam kriv ili da nisam kriv, mogu samo da probam da objasnim šta je bilo. Zato i želim da se izvinim Partizanu i navijačima. Bilo mi je lepo, voleo sam da budem tamo, sjajni ljudi i sjajna zemlja, bilo mi je zabavno. Na kraju se osećam loše zbog načina na koji se sve završilo, izjavio je Kaboklo.

Bio je upitan i o poznanstvu sa novim saigračima, a ovom prilikom je govorio o Brajanu Angoli, još jednom bivšem košarkašu Partizana, sa kojim će sada biti saigrač.

Da, znam Angolu nekoliko godina. Imam i nekoliko prijatelja koji su igrali ovde i rekli su mi da im nedostaje Izrael, čak i ako su tada bili u Los Anđelesu, rekao je Kaboklo.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezda se ubedljivom pobedom približila Ligi šampiona!

Odbojkaši Crvene zvezde korak su bliže Ligi šampiona, pošto su savladali Omoniju u dvomeču kvalifikacija. I u revanšu na...

POVEZANE OBJAVE