Teodosić izdvojio najtalentovanije saigrače kroz karijeru: Za dve pozicije nije imao dilemu

Plejmejker Crvene zvezde i dugogodišnji trofejni reprezentativac Miloš Teodosić gostovao je u podkastu “X&Os chat”, koji vodi Edin Avdić.

Pored ostalih tema, govorio je i o najvećim talentima sa kojima je igrao u bogatoj karijeri. Nije mu pošlo za rukom da izdvoji ni idealnu petorku, ali za dve pozicije nije imao dilemu koga bi odabrao.

Igrao sam sa strašno velikim talentima. Aleksandrov je sedeo sa mnom u klupi i igrali smo u FMP zajedno, ali bilo je tu mnogo igrača. Darko Miličić je isto tako neverovatan, ali Nemanja Aleksandrov šta je radio i kako je veliki talenat bio… U ’20. oktobru’ igramo protiv Partizana koji sedam godina nije utakmicu izgubio. I ja mu bacam alej-up dodavanje, on hvata i zakucava, pobedimo ekipu koja sedam godina nije izgubila i to sve zbog njega. Ne mogu zato jednog da izaberem, istakao je iskusni plej, pa pokušao sebi da olakša zadatak:

Idealna petorka? Na pleju bih stavio Papalukasa. Na dvojci imam Spanulisa, De Koloa, Bogdanovića… Ne mogu da nabrojim pet. I sa 12 bih se mučio. Na trojci Kirilenko, Šiškauskas, Belineli, a na pet mora da bude Krstić. Tu mi je najlakše, rekao je Teodosić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Real postigao gol u prvom minutu, pa umalo nije prokockao veliku prednost u završnici (VIDEO)

Fudbaleri Real Madrida savladali su na Santijago Bernabeu Alaves sa 3-2, u utakmici 7. kola španske La lige. Kraljevski klub...

POVEZANE OBJAVE