MILOJEVIĆ PRED PANČEVCE: Potrebna nam je podrška navijača

Vladan Milojević je sa Crvenom zvezdom slavio sa 4:0 na gostovanju u večitom derbiju.

Crveno-beli sutra dočekuju Železničar iz Pančeva kao lideri Superlige iza Mladosti i OFK Beograda.

Strateg aktuelnog šampiona, izneo je očekivanja.

U seriji smo teških utakmica na tri ili četiri dana. Mislim da će biti lep dan i pozivam navijače da dođu u što većem broju. Njihova podrška nam je potrebna, pogotovo za meč za Železničarom, koji je dobra i nadahnuta ekipa. Njihova podrška nam je preko potrebna, rekao je on.

Pohvalio je i rad kolege na drugoj strani:

Marko Savić je pokazao mnogo entuzijazma i fudbalskog znanja, kako u prethodnom, tako i u sadašnjem klubu. Vrlo dobro radi i lepa je budućnost ispred njega. Lepo je videti mlade trenere koji su na početku karijera, dodaje Milojević.

Zvezda će igrati bez Mirka Ivanića, a on je govorio i o zdravstvenom stanju ekipe:

Teško je kada ostanete bez jednog od igrača. Mirko Ivanić ima veliki uticaj na našu igru. Znali smo na početku priprema da će nam biti potrebno da svi igrači budu spremni, kao i da će biti ovakvih situacija. Ivanić je ušao u proces oporavka i očekujemo da se što pre priključi ekipi. Kada je u pitanju mladi Maksimović ima još vremena, polako. Imamo popodnevni trening, pa nakon toga i sastanak sa fitnes trenerima i medicinskim delom stručnog štaba. Videćemo koji su igrači umorni i kome treba odmor, imamo dosta utakmica. Procenićemo nakon treninga, zaključio je trener aktuelnog šampiona Srbije.

Zvezda i Železničar, igraju sutra od 19 časova na stadionu “Rajko Mitić”.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DAO PROGNOZU: Šek pričao o mogućnostima Amerike u LA za četiri godine, pomenuo i Srbiju

Šakil O'Nil odnosno popularni Šek, govorio je o učinku američke reprezentacije na poslednja dva velika takmičenja. Posle četvrtog mesta na...

POVEZANE OBJAVE