PREKINUO ĆUTANJE: Dušan Vlahović progovorio o mnogo čemu i stao na kraj brojnim spekulacijama

Puno se u proteklim danima govori srpskom napadaču u redovima torinskog giganta Juventusa, Dušanu Vlahoviću.

Tako je Vlahović odlučio odraditi intervju za DAZN u kojem se osvrnuo na brojne teme, a neke od njih dotakle su se i njegovog trenera u Juventusu.

Mladi strateg Tijago Mota ovog leta je preuzeo kormilo Juventusa, dok srpski golgeter smatra da mu stil igre kod novog trenera jako odgovara.

“Osećam se dobro, mogu bolje da se izrazim, ovaj stil igre mi više odgovara. Što mi Tijago najčešće govori? Odmah mi je progovorio o disciplini: raditi one stvari koje izgledaju jednostavne, a u stvarnosti nisu. Uvek idi u krevet u isto vreme, dobro se odmori, dobro spavaj i pridržavaj se pravilnog režima ishrane.”

Zatim je Vlahović naglasio da radi na sebi, na svom mentalitetu i da se trudi da uvek ima maksimalan fokus na situaciju u kakvoj se u tom momentu nalazi.

“Generalno, veoma je važno imati ravnotežu. Nemojte se uzbuđivati kada stvari idu dobro i nemojte se obeshrabriti kada krenu loše. To sam naučio u ovim godinama u Juventusu, jer igranjem na svaka tri dana uvek imate novu šansu. Morate biti konstantni i na vrhu, teško je i nije uvek moguće. Ko želi da postane najbolji mora imati ovakav mentalitet”, rekao je bivši as Partizana.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

TOTENHEM POČEO LE: Solanke raspoložen, Pevci sa desetoricom ubedljivi (VIDEO)

FK Totenhem savladao je Karabag sa 3:0 u prvom kolu Lige Evrope. Meč je nešto kasnije počeo od drugih. Ali...

POVEZANE OBJAVE