Zvezdinog vunderkinda želeo Partizan

Mladi Andrija Maksimović, popularni Zvezdin Mesi, debitovao je nedavno u Večitom derbiju i zabeležio asistenciju u ubedljivoj pobedi.

Tako je samo nastavio kontinuitet odličnih igara u omladinskoj Ligi šampiona, kao i Prvoj ligi Srbije u dresu Grafičara.

Sada je uvršten i na spisak A reprezentacije, a govori se o interesovanju nekih klubova iz najjačih evropskih liga koji su spremni da izdvoje osmocifreno obeštećenje.

Međutim, svojevremeno je moglo sve da bude drugačije i da Andrija završi u Partizanu, otkrio je njegov prvi trener Nedeljko Dimitrijević za “Sportski žurnal”.

Među zainteresovanima je bio i Partizan, jer Andrija je dete koje se rađa jednom u sto godina. Sećam se prvog meča za Zvezdu na koji smo ga odveli otac Mirko i ja. Utakmicu na Zlatiboru pratio je direktor omladinske škole Dragan Mladenović, posle nekoliko dobrih poteza izustio je: “Ovo što ima Maksimović nema naših pola prvotimaca”. Potom dodao da Andrija nema osam godina, a na terenu deluje kao da ih ima dvadeset, prisetio se Dimitrijević.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZVANIČNO: Partizan ima novog trenera!

Savo Milošević se i zvanično vratio na klupu Partizana. Prethodno je trener crno-belih bio u periodu od 27. marta...

POVEZANE OBJAVE