CRVENA ZVEZDA – ŽELEZNIČAR: Mladi fudbaler na derbiju zavredeo mesto u startnoj postavi, bivše uzdanice Zvezde se vraćaju na Marakanu

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju od 19 časova pančevaćki Železničar u utakmici 10. kola Superlige Srbije.

U sastavu Zvezde nema povređenih Ivanića, Seola i Olajinke, a takođe je izvršena i izmena u samom špicu u odnosu na Večiti derbi, pa će umesto Endiajea startovati Duarte.

U prvu postavu se vraća veliko pojačanje Vanja Drkušić, a od starta će igrati i mladi Rus Jegor Prucev, koji se dobro pokazao na derbiju.

U prvoj postavi ovog puta neće biti 17-godišnji Andrija Maksimović, koji je zablistao na derbiju i privukao veliku pažnju, što sportske javnosti, što velikih klubova, što selektora Dragana Stojkovića, koji ga je pozvao u reprezentaciju.

U sastavu gostiju od starta će igrati Seku Sanogo, Nemanja Milunović i golman Zoran Popović, koji su nastupali za Zvezdu i ovaj stadion i teren su im dobro poznati. Na Marakanu se vraća i Lazar Romanić, napadač koji je ponikao u Zvezdi, a za čiji je povratak navodno postojalo interesovanje ovog leta, međutim bio je daleko bliže večitom rivalu Partizanu.

Crvena zvezda (4-2-3-1): Glazer – Prucev, Điga, Drkušić, Rodić – Krunić, Elšnik – Ilić, Katai, Milson – Duarte.

Železničar (4-2-3-1): Popović – Jusif, Milikić, Milunović, Konatar – Sanogo, Mitrović – Jovanović, Knežević, Eze – Romanić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Ćirković pred gostovanje Vranju: Pobede u prva dva kola pokazuju koliko smo ozbiljni

Rukometaši Partizana u subotu od 19 časova gostuju ekipi Vranja 1957 u okviru trećeg kola Super rukometne lige. Posle...

POVEZANE OBJAVE