Dejvis o sezoni Partizana: Želimo sa željkom desetu titulu!

Patizan je ove sezone potpuno promenio tim, a jedan od igrača sa najvećom reputacijom koji su došli u Humsku je Brendon Dejvis.

Iskusni centar je već dugo u Evroligi, a u Partizanu je dobio i status zamenika kapitena.

Ja sam jedan od lidera tima i kada je Vanja Marinković tu i kada nije, tako da je ta odluka došla prirodno. Nije previše zahtevno, treba da preuzmem Vanjine dužnosti kada nije tu, da se postaram da smo spremni i da govorim kad smo svi okupljeni. Potpuno novi tim Partizana, a ti si jedan od najiskusnijih momaka kada je Evroliga u pitanja, jasan je Dejvis u intervjuu za Sportklub.

O radu sa Željkom Obradovićem.

Većina trenera koje sam dosad imao su se trudili da uče od Obradovića. Išli su na njegove trenerske klinike i treninge. Pokušavali su da dobiju nešto od njega. Sada sam “na izvoru”, mogu da učim od njega direktno, a to ‘otvara oči’. Ja sam i danas neko ko proučava igru i nastaviću da učim da bi bio bolji igrač. Sjajna stvar u vezi sa njim je tih spomenutih devet titula u Evroligi. On je i dalje gladan, baš kao i mi, trudi se da osvoji i desetu, a to je nešto na šta i mi ‘pucamo, završio je Dejvis.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VELIKI NBA TREJD: Tauns u Niksima!

U petak uveče po amričkom vremenu, završen je jedan od najvećih trejdova pred početak nove szone u NBA ligi. Naime,...

POVEZANE OBJAVE