ČUDNA UTAKMICA ZVEZDINOG RIVALA: Štutgart sa igračem manje došao do boda u 90+7! (VIDEO)

Fudbaleri Štutgarta, protivnika Crvene zvezde u ovogodišnjem izdanju Lige šampiona, remizirali su na gostovanju Volfsburgu (2-2) u 5. kolu nemačke Bundeslige.

Ova utakmica je bila veoma čudna iz više razloga, najviše zahvaljujući Zvezdinom rivalu. Pre svega je Enco Milot promašio penal u 32. minutu i propustio priliku da izjednači nakon gola Jonasa Vinda u 20. minutu. Međutim, lopta mu se odbila, pa je “oberučke” prihvatio novu šansu i ipak poravnao na 1-1, što je bio rezultat koji je ostao na snazi do kraja prvog dela.

Od 63. minuta gosti su igrali sa igračem manje, pošto je Atakan Karazor zaradio drugi žuti karton. To je ubrzo, pet minuta kasnije, rezultiralo primljenim golom, kada je Mohamed Amura realizovao kontru.

Međutim, nije se predao učesnik Lige šampiona i uspeo je da uspostavi inicijativu na terenu, uprkos brojčanoj prednosti domaćina, pa je držao loptu u posedu tokom 70% vremena od trenutka kada je ostao sa igračem manje.

To se na kraju isplatilo u sedmom minutu nadoknade, kada je Deniz Undav sa druge stative pogodio mrežu nakon centaršuta Mitelštata za konačnih 2-2.

Štutgart je iz 5 kola do sada sakupio 8 bodova u Bundesligi, a Zvezdi će gostovati u 5. kolu Lige šampiona 27. novembra od 18.45.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

DRKUŠIĆ NAKON PRVENCA: Prekidi bi mogli da budu glavno oružje protiv velikana koji nas očekuju

U sinoćnjoj pobedi Crvene zvezde nad Železničarom (2-1) svoj debitantski pogodak upisao je slovenčaki štoper Vanja Drkušić. On je...

POVEZANE OBJAVE