SFEROPULOS POSLE POBEDE: Nismo potcenili rivala, treba nam poverenje navijača

Janis Sferopulos, trener košarkaša Crvene zvezde Meridianbet izneo je utiske nakon prvog trijumfa u ABA ligi.

Crveno-beli su zaboravili poraz od Dubaija i pred svojom publikom savladalo Mornar Bar 91:72.

U susretu gde opet nisu odbrambeno briljirali, iako razlika pokazuje drugačije.

Dobro smo počeli utakmicu, odbrana je bila dobra, kao i napad. Druga deonica je bila jako loša. Uspeli smo da podignemo nivo igre u drugom poluvremenu, kontrolisali smo dešavanja na parketu i zasluženo slavili. Imamo dosta promena u sastavu tima, imamo mnogo prostora za napredak i uskoro ćemo igrati daleko bolje. Nismo potcenili rivala, to ne radimo nikada. Igrači zaslužuju kritike samo za prikazano u drugoj deonici, sve ostalo je bilo na veoma dobrom nivou. Ponavljam, možemo mnogo bolje, uskoro ćemo izgledati mnogo bolje, rekao je Sferopulos.

Potom je dodao:

Spremni ili ne, Evroligu počinjemo duelom sa ekipom Pariza u gostima. Verujem u svoje igrače i svoju ekipu. Daćemo sve od sebe da stignemo do pobede. Ponavljam, uveren sam da smo na pravom putu i da ćemo izgledati daleko bolje u periodu koji sledi. Od navijača očekujem da imaju poverenje u tim, da budu uz nas od početka do kraja sezone. Treba nam podrška, a jasno nam je da navijači sanjaju finalni turnir Evrolige. S druge strane, moramo da budemo svesni da je Zvezda u proteklih desetak godina, samo jednom stigla do TOP 8 faze, zaključio je grčki stručnjak.

Zvezda protiv Pariza u gostima, narednog petka otvara takmičenje u Evroligi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PREKINUO SERIJU BEZ GOLA: Vlahović nosio Juventus u Đenovi (VIDEO)

Srpski fudbaler Dušan Vlahović bio je glavna figura na današnjem meču Đenove i Juventusa. Bjankoneri su slavili u 6. kolu...

POVEZANE OBJAVE