JOVIN NAJAVIO DUEL SA INTEROM: Ne deluju mi ubedljivo, Zvezda će prilike vrebati iz kontri

Mile Jovin, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde izneo je očekivanja pred duel crveno-belih sa Interom u Ligi šampiona.

Pogotovu što je bio deo susreta dva tima iz sezone 1980/1981 čega se prisetio.

-Igrali smo dobro u Italiji i vratili se sa pozitivnim razultatom. Sećam se da je Šestić „zavrnuo“ za Repčića, a on sjajno pogodio. Bila je odlična atmosfera na Đuzepe Meaci, ali moram priznati da je mnogo bolje bilo u Beogradu. Imali smo priliku da pred našim navijačima obezbedimo prolaz dalje. Međutim, imali smo dosta prilika koje nismo iskroistili, a poremetio nas je i gol Murara u ranom delu susreta. Odigrao sam taj meč povređen, dali su mi dve injekcije, koje ipak nisu bile delotvorne, pa sam igru napustio nakon prvog poluvremena. Ostaje velika žal što se nismo plasirali dalje, imali smo dobar rezultat iz Milana, ali ovde nismo uspeli da ono što smo trenirali sprovedemo u delo, rekao je on.

Potom i dodao, govoreći o predstojećem duelu.

Inter je naravno odličan tim, velikan evropskog fudbala. Imaju odlične fudbalere, koje dovode za pozamašne cifre, ali pored svega toga mi ne deluju ubedljivo. Zvezda će sigurno šanse i prilike vrebati iz kontranapada, imamo veoma brze igrače, te će vrlo teško biti Interu da odgovori na igru našeg tima. Ako sve bude kako treba, smatram da možemo da osvojimo bod na Đuzepe Meaci, zaključio je Jovin.

Zvezda će gostovati Interu u utorak 1. oktobra od 21 čas.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Pokloni za najbolje strijelce: Expanse vikend turnir!

Pozivamo vas na jedinstveno takmičenje koje ne smijete propustiti! Od 28. do 29. septembra 2024. godine, pridružite se ekskluzivnom...

POVEZANE OBJAVE