Inzagi pred Zvezdu: Dobro uigran tim, moramo da kontrolišemo utakmicu kako bi pobedili

Crvena zvezda u utorak od 21 čas gostuje šampionu Italije Interu iz Milana.

Trener italijanskog tima Simone Inzagi pred meč ima kadrovskih problema i još uvek nije odredio kojih 11 će izvesti na Meacu u utorak, iako je Skaj Sport objavio sastav Intera.

Ostaje mi da odlučim između njih četvorice, ali postoji dobra šansa da igraju svi tokom meča. Ove sezone su nam potrebni svi igrači, jer je ona teža nego prethodna. Ne vodim se samo rotiranjem, već promene baziram na osnovu onoga što vidim na treningu i utakmicama. Ponekad izbori nisu laki, ali novi format UEFA Lige šampiona ne dozvoljava nijednom timu da kalkuliše, rekao je Inzagi.

On je upitan da li će meč početi Davide Fratezi, pa je otkrio ko će sigurno biti u sastavu.

Tek ću na dan meča proceniti da li će početi ili će ući. Sigurno je da će od starta igrati Pjotr Zjelinski, za preostala dva mesta ću razmisliti. Igraće i Damfris od starta.

Inzagi je pohvalio Crvenu zvezdu.

Moramo da obratimo pažnju na Zvezdu, jaku su dobro uigran tim koji igra veoma uspešno u njihovom šampionatu. Prilično su opasni iz tranzicije i moramo da kontrolišemo utakmicu na najbolji mogući način kako bismo je dobili.

Inter u novoj sezoni ima problema sa odbranom.

Bilo je grešaka u oba smera, moramo bolje da se pozicioniramo. Ne možemo kriviti defanzivce jer su kod primljenih golova krivi svi. Zato mnogo i analiziramo svaki detalj, ispravljamo. Još nam nedostaje kontinuitet koji smo imali prošle sezone, radimo svakodnevno da popravimo igru u celini, zaključio je Inzagi.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

TUGA U SVETU KOŠARKE: Preminuo legendarni Dikembe Mutombo

Legendarni NBA centar Dikembe Mutombo preminuo je u 58. godini od tumora na mozgu. Gosrostas koji je nastupao za Denver,...

POVEZANE OBJAVE