Terzić posebno nahvalio igrača Zvezde pred Italijanima: Bićete impresionirani

Fudbaleri Crvene zvezde sutra od 21 sat gostuju milanskom Interu u 2. kolu Lige šampiona.

Pred ovaj duel generalni direktor srpskog kluba Zvezdan Terzić govorio je za italijanske medije i posebno istakao mladog Andriju Maksimovića, praktično otklonivši sve dileme da će, nakon Večitog derbija, zaigrati i u Ligi šampiona.

Supertalentovani Andrija Maksimović će igrati svoj prvi meč u Ligi šampiona. Verujem da će italijanski ljubitelji fudbala biti impresioniran njegovim talentom, rekao je Zvezdin čelnik, koji je ulogu favorita nedvosmisleno prepustio protivniku.

Inter je apsolutni favorit. I treći kandidat za osvajanje Lige šampiona. Kada igraju kod kuće, favorit je protiv svih evropskih timova. Naravno, sa sportske tačke gledišta, očigledno je da se nadamo dobrom rezultatu i učinićemo sve da igrači Intera moraju da se oznoje da nas pobede, izjavio je Terzić.

Maksimović je u prvom kolu Lige šampiona bio deo omladinske ekipe koja je poražena od Benfike sa 2-1 – identično kao i seniori – a strelac jedinog gola za crveno-bele bio je upravo on.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zvezdino veliko pojačanje neočekivano izostalo sa spiska reprezentacije, ali tu je Partizanovo

Selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez objavio je spisak od 23 fudbalera na koje će računati za mečeve...

POVEZANE OBJAVE