TRAŽI VIŠE PARA: Vlahović rekao “ne” Juventusu, nazire se klub u kojem će nastaviti karijeru

Dušan Vlahović odbio je ponudu Juventusa za nastavak suradnje. Srpski napadač i njegovi predstavnici nisu pristali na ponudu od osam miliona evra godišnje.

Vlahović je trenutno ugovorom vezan za torinski klub do leta 2026. godine. Često se spominje da će napustiti Juventus, a sada je takva opcija sve izglednija.

Pregovori “Stare dame” i 24-godišnjeg centarfora o novom ugovoru su navodno propali. Odbio je Vlahović svotu od osam miliona evra godišnje i traži najmanje 10.

Juventus to ne planira da mu ponudi. Smatraju da je to previše novca za novi ugovor, ali pregovori će biti nastavljeni u nadolazećem razdoblju i pokušaće se sa reševanjem situacije.

Međutim, dosta je onih koji veruju da je ovo poslednja sezona za Vlahovića u Juventusu. Nakon odbijanja novog ugovora puno toga će se promeniti i Srbin bi mogao da postane “bivši”.

Arsenal je navodno spreman da pošalje izdašnu ponudu za Vlahovića. Mikel Arteta ga vidi kao savršeno rešenje za svoj napad, a definitivno da Arsenal može da ponudi i veću svotu novca koja je očigledno presudna.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mijailović o izboru Čovića za predsednika KSS: Degradiran i postiđen svaki čovek koji je na bilo koji način uključen u našu košarku

Nebojša Čović je danas izabran na mesto predsednika Košarkaškog saveza Srbije. Stigla je i reakcija iz Partizana povodom toga, a...

POVEZANE OBJAVE