Pančev posle poraza Zvezde: Sami sebi dali četiri gola

Fudbaleri Crvene zvezde izgubili su sinoći od Intera na “Meaci” rezultatom 4:0 u okviru drugog kola Lige šampiona.

Nakon meča svoje utiske izneo je legendarni fudbaler Zvezde, Darko Pančev.

-Sami sebi dali četiri gola, sami sebe pobedili, sami sebe uništili, rekao je nekadašnji napadač za Sport klub, pa dodao:

Naiva, čista naiva, greške kakve su retko prisutne u nižerazrednim takmičenjima i, što je najgore, Zvezdi se ponavljaju na najvećoj evropskoj sceni, čisti pokloni ukrašeni mašnicom?Zvezda, pritom, nije došla na Interov rođendan, već da mu, eventualno, zapreti, oštar je bio nekadašnji golgeter.

Pohvale od Pančeva zaslužio je jedino mladi Andrija Maksimović….

-O tom momku samo u superlativu za demonstrirano u gradu mode, šef Milojević mu je s pravom ukazao šansu od starta, a on ponovo uzvratio zapaženom igrom. Naopako, ukoliko ubrzo napusti klub. Svakim danom će rasti vrednost, nadam se da će i rukovodstvo Zvezde i Maksimovićeva porodica biti na istoj talasnoj dužini, neka odigra bar 120 utakmica u seniorskom pogonu kluba iz Ljutice Bogdana… Zatim… Suđena mu je pozicija u nekoj od najpoznatijih sredina Starog kontinenta. Navijam za takav epilog. Osim toga, od Maksimovićevog ostanka u ovoj fazi njegovog fudbalskog razvoja, mnogo koristi izvući će i nacionalni tim Srbije, igraće redovno za Zvezdu, fantazisti se traže, svi ih vole, svi ih maze i paze, kreativci poput Maksimovića su svuda rado viđeni, oni su suvo zlato.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Biće promena u pravilnicima: Prve reči Čovića kao predsednika KSS

Nebojša Čović održao je danas prvu konferenciju za medije kao predsednik Košarkaškog saveza Srbije (KSS). Čović je u utorak...

POVEZANE OBJAVE