LIGA ŠAMPIONA: Majstorije Vlahovića, kiks Reala, Dinamo ispustio Monako! (VIDEO)

Liga šampiona kompletirala je drugo kolo takmičenja večerašnjim duelima od 21 čas.

Juventus je savladao Lajpcig kao gost sa 3:2 uz sjajno izdanje Dušana Vlahovića. Vezao trijumfe posle prvog kola protiv PSV-a.

Lajpcig je vodio protiv gostiju iz Torina. U 30. minutu upisao se Benjamin Šeško. Nakon što su šut u okvir gola prvo imali Bjankoneri na drugoj strani. To je bio jedini gol u 45. minuta.

Dušan Vlahović je izjednačio rezultat u 50. minutu. Juventusu je problem napravio čuvar mreže Mikele Di Gregorio koji je isključen zbog prekršaja u 59. minutu.

Onda je Šeško vratio prednost Lajpcigu, da bi novim golom Vlahović izjendačio na 2:2. Iako sa desetoricom u polju, Konseisao je Juventusu doneo prednost od 3:2 u 83. minutu. Sačuvao to do kraja za maksimalan učinak iz dve runde.

Naredni rival Crvene zvezde, ekipa Monaka remizirala je 2:2 u Zagrebu sa Dinamom.

Dinamo je nakon 45. minuta igre vodio na Maksimiru. Pogotkom Sučića u nadoknadi. Uz dobru odbranu Nevistića iz 13. minuta.

Baturina je posle asistencije, dao gol i duplirao prednost Dinama u 66. minutu. Monako je tu prednost prepolovio preko Salisua. Da bi Denis Zakarija doneo izjednačenje iz penala. A Dinamo posle ostao sa igračem manje. I ipak osvojio je prvi bod u eliti.

Real je izgubio od Lila sa 1:0.

Madriđani su gubili na poluvremenu u Francuskoj. Gol za domaćine, Džonatan David u nadoknadi. Koji je iz penala kaznio neshvatljiv promašaj Endrika nekoliko minuta ranije.

Real do kraja utakmice nije uspeo da postigne gol. Tako da je upisao prvi poraz, nakon trijumfa protiv Štutgarta.

Rezultati:

Aston Vila – Bajern 1:0

Benfika – Atletiko Madrid 4:0

Liverpul – Bolonja 2:0

Šturm – Klub Briž 0:1

Standings provided by Sofascore

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

ZVEZDA SLALA DOPIS ABA LIGI: Traže kaznu za Partizan zbog vređanja!

Partizan sutra u Evroligi gostuje ekipi Baskonje a drugi srpski predstavnik Crvena zvezda dan kasnije u Parizu. Strasti između večitih...

POVEZANE OBJAVE