ISKRENO: Mića Berić o meču Partizan – Baskonija

Košarkaši Partizana su u Evroligi startovali porazom od ekipe Baskonije na gostovanju (82:88), dok je početak u ABA ligi bio dominantan.

Izdanje Partizana na meču sa Baskonijem analizirao je bivši košarkaš crno-belih Miroslav Berić u podkastu “”Pick and roll sa Mićom Berićem”,

– Sve je ukazivalo na to da Partizan može da startuje pobedom i brejkom protiv ozbiljnog protivnika kakav je Baskonija. Bio sam optimista pred utakmicu, još veći na kraju prvog poluvremena, sve je delovalo odlično. Ono što sam ja apostrofirao i što verujem da može biti snaga Partizana jesu odbrana i energija u odbrani. Da se niko ne štedi. Sve je to delovalo odlično u prvom poluvremenu, ali je Partizan pokazao boljke iz prošle sezone kao na primer da ne zna da dotuče protivnika, počeo je Berić i dodao:

– Partizan tri napada zaredom nije iskoristio na kraju prvog poluvremena, mogli su da imaju dvocifrenu prednost, pa faulovi u napadu, izgubljene lopte… Kada si dominantan tada moraš da praviš razliku. Naravno da će doći do kriznog perioda, ali moraš da stvoriš prednost kada igraš bolje. Šest razlike sa poluvremena nije ni puno, ni malo, ali sam mislio da Partizan ima velike šanse u nastavku.

Sledi meč sa Real Madridom, a Berić smatra da poraz od Baskonije ne treba da bude tragičan.

– Prvo je kolo, nema euforije, nema tragedije, ali bitno je startovati pobedom. Partizan u drugom kolu ide na noge ranjenom Realu, a nije lako igrati protiv ranjenog lava – zaključio je Berić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Đoković – Koboli: Na ovoj televiziji možete pratiti duel iz Šangaja

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković sastaje se danas sa Italijanom Flavijem Kobolijem u meču trećeg kola Masters turnira u...

POVEZANE OBJAVE