Kampaco ipak igra protiv Partizana?

Košarkaši Partizana sutra gostuju madridskom Realu u drugom kolu Evrolige.

Domaćin će biti oslabljen neigranjem Fakunda Kampaca, koji je dobio utakmicu suspenzije zbog burne reakcije na prethodnom meču.

Bar je takva prvobitna kazna, ali se još uvek čeka na odluku o žalbi Madriđana. O tome je u najavi meča govorio trener Reala Ćus Mateo.

Videćemo sutra i koliko će ko minuta odigrati. Feliz, Ljulj i Mejtan Rejs mogu da igraju kao plejmejkeri, pa ćemo videti kako da se organizujemo u slučaju da žalba ne urodi plodom i da Faku ne igra. Žalba je uložena i čekamo na odluku, otkrio je Mateo, koji nije želeo detaljnije da komentariše takvu odluku.

Ne želim da se bavim time da li je pravedna ili nije. To je što je i tako je odlučila Evroliga. Jedino što možemo da je prihvatimo odluku i da izvučemo pouke. Faku zna da se nije poneo dobro i kazna bi mu pomogla da to razume. Boli me što ne možemo da uživamo u njegovoj igri. Prihvatamo tu gde je i ako do toga dođe, igraćemo bez njega, rekao je trener Reala.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PARTIZAN NEKOMPLETAN: Milošević nastavlja po starom tokom reprezentativne pauze

Fudbaleri Partizana dobili su četiri dana odmora, a od danas se vraćaju obavezama, dok traje reprezentativna pauza. EKipa crno-belih...

POVEZANE OBJAVE