Bregar saopštio spisak za EHF nedelju

Najbolje srpske rukometašice nastavljaju sa pripremama za Evropsko prvenstvo koje ih ove zime očekuje u Austriji, Mađarskoj i Švajcarskoj.

U oktobarskoj EHF nedelji nacionalnih timova, izabranice Uroša Bregara treniraće nešto manje od nedelju dana u SC FSS u Staroj Pazovi.

Selektor Bregar za predstojeće okupljanje kaže:

Imali smo nedavno kontrolne utakmice protiv Holandije koje su nam pokazale dosta toga, imamo jasniju sliku nekih stvari, tako da će nam ove pripreme poslužiti za ispravku određenih delova. Tih šest dana u EHF nedelji ćemo posvetiti odbrani, jer nam je taj segment veoma bitan, a mogu slobodno da kažem i će oktobarske pripreme biti možda i najznačajnije. Za sada imamo samo jedan otkaz, Jovana Ristić će morati još tri nedelje da nosi gips, ali se nadam da će sve ostale devojke doći zdrave i spremne.

Sada beć po navici, stručni štab uvodi u seniorsku reprezentaciju neka nova lica, a to će ovoga puta biti desno krilo Mladosti, Nikolina Vidić i potencijalno beč švedskog Skuru IK, Kaja Stojilković.

Oktobarska EHF nedelja trajaće od 20-26.10, a na spisku se nalaze:

Golmani: Jovana Risović, Tatjana Činku i Marija Simić;

Leva krila: Sanja Radosavljević i Tamara Kocić;

Pivoti: Marija Petrović, Edita Nuković, Katarina Bojičić, Jelena Agbaba i Jelena Knežević;

Desna krila: Nikolina Vidić, Nataša Lovrić i Dunja Radević;

Bekovi: Jovana Jovović, Emilija Lazić, Aleksandra Vasić, Una Obrenović, Tamara Mandić, Jovana Skrobić, Dunja Tabak, Kaja Stojilković, Anđela Janjušević, Milica Ignjatović i Lara Stanić.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Mitrović pred Švajcarsku: Utakmica sa Španijom podstrek za budućnost

Najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije Aleksandar Mitrović prvi put posle Evropskog prvenstva će zaigrati za nacionalni tim. On će...

POVEZANE OBJAVE