Simone Pjaniđani ima novi posao

Nekadašnji trener Montepaskija i Armanija, kao i reprezentacije Italije, Simone Pjaniđani poslednji angažman je imao u Cedeviti Olimpiji.

Bio je poprilično neusepšan pošto ekipa nije imala nijednu pobedu u Evrokupu, a ni u ABA ligi nisu blistali pre nego što je smenjen iako je imao ugovor na 3 godine.

Sada, nekada jedan od najzanimljivijih trenera u Evropi, ima novi angažman, ali na televiziji. On će postati stručni konultant na striming servisu DAZN.

Veoma sam srećan što nastavljam svoj put sa ljudima iz DAZN-a, mladim, dinamičnim, kohezivnim i pre svega strastvenim timom, koji je postao referentna tačka za ljubitelje košarke. Želja da prenesemo emociju koju donosi košarka sa italijanskih i međunarodnih terena dolazi sa inovativnim DNK-om DAZN-a. Rano je za prognoze za novu sezonu, međutim, iz onoga što smo već videli u prvim kolima šampionata i evropskih takmičenja, oseća se veliki balans, sa nekoliko vrlo zanimljivih rostera i utakmicama koje se rešavaju u poslednjim sekundama. Lepota košarke upravo leži u tome, u njenoj nepredvidivosti: svaka akcija može doneti jedinstvene i izvanredne emocije, a publika je uvek uključena u taj tok. Sve je spremno za uzbudljivu sezonu. Mogućnost da je komentarišem na DAZN-u i ove godine, predstavlja za mene izuzetno vrednu i dragocenu priliku, rekao je Pjaniđani.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Olimpijakos pojačan dočekuje Žalgiris

Jedan od prvih favorita za osvajanje Evrolige, grčki Olimpijakos, igraće večeras prvu utakmicu u Pireju u novoj sezoni. Rival...

POVEZANE OBJAVE