Petrušev se oglasio povodom prelaska u Crvenu zvezdu!

Srpski reprezentativac Filip Petrušev bio je nadomak prelaska u Crvenu zvezdu pred početak sezone, pa se činilo da će ova transfer saga rezultirati povratkom u Srbiju.

Ipak, na kraju su se isprečile povrede Milutinova i Fala, pa je ipak zadržan u Olimpijakosu.

Sada je o čitavoj situaciji govorio i sam Petrušev.

Leto je bilo sjajno, osvojio sam bronzanu medalju na Igrama, ali narednih mesec, sve do pre nekoliko dana, nisam znao kakva će biti moja situacija, da li ću otići u Crvenu zvezdu, gde bih mogao više da igram i nastavim nakon Olimpijskih igara, gde sam imao 20-30 minuta po utakmici. Kao mlad igrač, za mene je najvažnije da igram kako bih postao bolji. Imao sam jednu sezonu u Efesu gde nisam igrao, što me je koštalo da se vratim na nivo na kom treba da budem. To je suština – volim Olimpijakos, navijače, grad, sve. Trebalo je da odem, ali sada sam se tu. Nažalost, bilo je mnogo povreda, pa se transfer nije desilo. Razumem, profesionalac sam i moram da stojim iza svojih reči. rekao je Petrušev, prenosi grčka “SDNA“.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Bošnjaković prezadovoljan nakon debija i prvih poena u dresu Partizana

Košarkaši Partizana savladali su Studentski centar u Podgorici i sačuvali stopostotan učinak nakon četiri kola ABA lige. U poslednja...

POVEZANE OBJAVE