Novi Beograd slavio za stopostotan učinak u okršajima srpskih i hrvatskih timova

Vaterpolisti Novog Beograda zabeležili su i treću pobedu u regionalnoj Premijer ligi ove sezone pošto su na gostovanju u Dubrovniku pobedili Jug sa 13:11 (4:2, 3:4, 4:3, 2:2).

Ovo je druga pobeda srpskih nad hrvatskim timovima danas, pošto je slavio i kragujevački Radnički protiv Mladosti.

Podmlađeni tim Novobeograđana još jednom je pokazao visok nivo kvaliteta igre i posle pobeda nad Primorcem iz Kotora i splitskim Jadranom, ekipa trenera Živka Gocića je bez većih problema nadigrala i Jug. U prilog tome svedoči i podatak da su Novobeograđani vodili tokom čitave utakmice.

Zahvaljujući veoma raspoloženom Angelosu Vlahopulosu na startu meča, Novi Beograd je poveo sa 3:0 i to kao da je odredilo dalji tok ovog duela. Jug je u nekoliko navrata uspevao da priđe na gol zaostatka, ali ne i da na napravi potpun preokret. Ključne golove, kada se lomio rezultat u poslednjoj deonici postigli su Vasilije Martinović i Đorđe Vučinić čime su osigurali nova tri boda.

Vlahopulos je bio najefikasniji u pobedničkom taboru, meč je završio sa četiri pogotka, dok se Vučinić tri puta upisao u listu strelaca. U redovima Dubrovčana istakao se Vlaho Pavlić sa četiri pogotka.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Zadovoljni Stojković otkrio situaciju sa povredom Lukića

Fudbaleri Srbije savladali su Švajcarsku u 3. kolu Lige nacija, na domaćem terenu u Leskovcu. Ipak, izvesno je da...

POVEZANE OBJAVE