LIGA NACIJA: Francuskoj i Nemačkoj derbiji, Glazer ponovo nemoćan (VIDEO)

Liga nacija nastavljena je danas drugim utakmicama u okviru oktobarskog ciklusa.

Igrali su se derbiji u A diviziji od 20:45.

Nemačka je minimalnim rezultatom pobedila Holandiju. Iako je imala dominaciju po broju šuteva.

Susret u Minhenu počeo je ranim golom Nemaca. Ali je pogodak Džejmija Levelinga iz 4. minuta poništen zbog ofsajda.

Do poluvremena, Nemačka nije postigla gol. Ali za 45 minuta nisu dozvolili gostima niti šut ka golu. Pa je ostalo bez golova.

Nemci su krunisali inicijativu a u 63. minutu se Levelingu vratilo za poništen gol. Ispostaviće se i pobedonosni.

Belgija je sa igračem više izgubila na svom terenu od Francuske 2:1. U susretu koji su obeležila uzbuđenja na obe strane.

Francuska je povela na gostovanju u 35. minutu. Randal Kolo Muani bio je siguran sa bele tačke. Što nije pošlo za nogom Juriju Tilemansu desetak minuta ranije.

Belgijanci su izjednačili do poluvremena. Luis Openda je poravnao u nadoknadi prvog dela. Što je kasnije VAR potvrdio.

Francuskoj je u 60. minutu gol Manu Konea poništen zbog ofsajda. Da bi vrlo brzo, Trikolori poveli 2:1, novim golom Kolo Muanija. Aurelijen Čuameni je u 76. minutu zaradio drugi žuti karton. Izdžrala je Francuska do kraja za trijumf.

Mađarska je upisala sigurnu pobedu protiv BiH. Slavili su sa 2:0 na gostovanju.

Mađari su poveli na gostovanju Bosancima. Dominik Soboslaj postigao je vodeći gol na ubacivanje Nađija u 38. minutu. Što je bilo dovoljno za prednost po odlasku na odmor.

Odmah na početku drugog dela, Mađari su vodili 2:0. Soboslaj je ovog puta bio precizan iz penala. Tako je ostalo do kraja susreta.

Italijani su bez problema savladali Izrael sa 4:1.

Italija je vodila 2:0 golovima Retegija i Di Lorenca. Da bi Abu Fani smanjio u 66. minutu. Na 3:1, povisio je Davide Fratezi. Omri Glazer je primio četvrti gol, Di Lorenco drugi na utakmici. Prethodo je primio četiri u meču protiv Francuske.

Ovaj susret u Udinama, obeležio je i istorijski trenutak. Pošto je i treći član porodice Maldini debitovao za nacionalni tim. I to Danijel, unuk Ćezarea a sin čuvenog defanzivca Paola.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

HERBERT I BAJERN PROTIV PARTZANA: Atmosfera će biti sjajna, imaju potpuno nov tim

Gordon Herbert trener košarkaša Bajerna iz Minhena izneo je očekivanja pred duel 3. kola Evrolige protiv Partizana. Bavarci imaju trijumf...

POVEZANE OBJAVE