SAMO ŠTO JE IGRAO U TURSKOJ: Daum ima poruku pred Fenerbahče

Majk Daum, košarkaš Crvene zvezde Meridianbet prešao je iz Efesa ovog leta u redove šampiona ABA lige.

Crveno-beli na startu Evrolige imaju skor od dva trijumfa. Sutra gostuju ekipi Fenerbahčea kao prvi susret u duploj nedelji.

Sledi duel u Istanbulu. Očigledno, počinjemo da se uigravamo, da igramo što bolje zajedno. Radimo odličan posao igrajući žestoko, što je naš apsolutni cilj za svaku utakmicu. Uzbuđen sam što ćemo igrati protiv prošlogodišnjeg tima sa Fajnal-fora, pa da vidimo koliko snažno možemo da im se suprostavimo. Nadam se da ćete videti najboljeg Majka. Verujem da mogu da nastavim da napredujem. Moj cilj je da pomognem timu da pobedi na bilo koji način. Bilo na klupi ili na terenu, nije bitno. Želim da nastavim da igram žestoko i pomažem timu da pobeđuje, rekao je Daum.

Koji je bio najefikasniji pojedinac meča protiv Igokee ove subote. Zvezda i Fenerbahče igraju sutra od 19:45 u Ulker sport areni. Naredni rival tima Janisa Sferopulosa u duploj nedelji je Barselona u petak od 20 časova.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

U Radničkom jasni pred Ferencvaroš: Nije mogao da bude lepši protivnik

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca u utorak od 20 časova dočekuju ekipu Ferencvaroša u okviru 2.kola lige šampiona. Trener Uroš Stevanović...

POVEZANE OBJAVE