Mijailović otkrio koliko je Partizan zaradio od obeštećenja za igrače

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Milijailović objavio je u utorak da je partizan izmirio poreski dug koji je dugo opterećivao kasu crno-belih.

Crno-beli su ovog leta uspeli da zarade veliki novac od obeštećenja za Aleksu Avramovia, Bruna Kabokla i Duejna Vašingtona koji je u nesvakidašnjoj operaciji doneo Partizanu novac, a ostao je u Beogradu.

Kada sam se sa Vašingtonom video u Madridu rekao sam mu da je obavljen veoma dobar posao – i za njega i za nas. Klub je jako dobro zaradio za svega sedam dana i nama taj novac izuzetno znači. Za to je zaslužan dobar menadžment u klubu. Igrači se kvalitetno biraju. Prihodovali smo dva miliona evra od obeštećenja igrača iz prošle i ove sezone. To je jako veliki novac za košarku. Obeštećenje u fudbalu je poptuno prirodbna stvar, u košarci nije, ali mi jako dobro radimo svoj posao. Sve je ispalo jako dobro i za njega i za nas, rekao je Mijailović za Sportklub.

On je istakao da očekuje da Amerikanac debituje u meču protiv Makabija u četvrtak, ali da će konačnu odluku doneti stručni štab na čelu sa Željkom Obradovićem.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Fudbaler Crvene zvezde kandidat za najboljeg u Aziji!

Fudbaler Crvene zvezde i reprezentativac Južne Korej Jung Vu Seol nalazi se na listi kandidata za najboljeg igrača Azije u 2023....

POVEZANE OBJAVE