Srpski reprezentativac odbio poziv da nastupa za SAD!

Mauricio Poketino je dao veliku šansu srpskom golmanu Đorđu Petroviću u Čelsiju prošle godine, koju je on umeo da iskoristi.

Ipak, s njegovim odlaskom promenio se i Petrovićev status, pa je ubrzo i napustio klub.

Koliko ga ceni argentinski steučnjak, govori i poziv srpskom čuvaru mreže u – američku reprezentaciju, čiji je selektor postao.

Pomoćnik mi je njegov pisao i rekao da mu se javim. Odgovorio sam da hoću, samo da mi pošalje broj telefona. Kad se to desilo, nazovem ga, a on me pita: „Petro, pitanje, možeš li ti da braniš za Ameriku?“, to je bilo još pre nego što je potpisao, ja rekoh da ne mogu. Pita me: „Kako ne možeš, igrao si tamo?“, a onda sam mu objasnio da nemam ništa, ni papire, otkrio je Petrović u podkastu “Alesto”, međutim jedina reprezentacija za koju želi da nastupa je Srbija.

Opet Srbija. Nije bilo realno, svakako ne bih promenio reprezentaciju i da mogu. Kaže mi Poketino: ” Još nismo potpisali, ali gledamo kakva je situacija i na koga možemo da računamo”. Rekao sam mu: “Voleo bih s vama opet da sarađujem, ali u nekom klubu“, objasnio je srpski golman.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

VIŠE NEMA DILEME: Pešić potpisuje novi ugovor!

Svetislav Pešić definitivno ostaje selektor reprezentacije Srbije, pošto će u nedelju potpisati novi ugovor. Tada će u podne biti organizovana...

POVEZANE OBJAVE