PROMENE: Nekadašnji trener Partizana preuzima omladinsku školu crno-belih!?

Danas je veliki dan za sve navijače Partizana.

Danas i zvanično dolazi do smene uprave u trofejnom klubu, Rasim Ljajić će preuzeti Partizan, a najavljen je i povratak legendarnog Predraga Mijatovića i Danka Lazovića. Omladinska škola Partizana je takođe godinama u problemu, a kako stvari stoje budući predsednik crno-belih našao je novo lice koje će biti zaduženo za nekada jednu od dve najbolje škole u Evropi.

Kako stari stoje nekadašnji šef stručnog štaba Partizana Vladimir Vermezović glavni je kandidat da preuzme funkciju direktora omladinske škole crno-belih. Nekadašnji igrač, pa kasnije trener crno-belih, dogovorio je sve detalje kako bi preuzeo dužnost kada zvanično budu krenule reforme na svim nivoima od strane Rasima Ljajića.

Pored Vladimira Vermezovića očekuje se povratak u školu još jednog bivšeg asa, koji je godinama radio na stvaranju mladih igrača – Zvonka Varge.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

PONOVO STRELAC: Saldanja nastavio da rešeta mreže protivnika

Nekadašnji golgeter Partizana Mateuš Saldanja ponovo je postigao gol za Ferencvarsoš. Aktuelni šampion Mađarske pobedio je Fehervar  sa 2:0, a brazilski napadač je ponovo...

POVEZANE OBJAVE