ZAVRŠENA SKUPŠTINA PARTIZANA: Zvanično izabrani novi čelnici, sutra prvi sastanak!

Završena je sednica Skupštine Partizana, koja je rezultirala velikim promenama.

Za novog predsednika zvanično je izabran Rasim Ljajić, a potvrđeno je i da se u klub kao čelnici vraćaju Danko Lazović i Peđa Mijatović, nekadašnji napadači ovog kluba.

Poznata su sva imena privremenog organa.

Imali smo sednicu. Izabran je novi privremeni organ. Nismo više mogli da krijemo. Pored mene tu će biti Predrag Mijatović, Danko Lazović, Vojin Lazarević, Dragan Milovanović, Milka Forcan i Boban Stanojević. Pred nama je teška finansijska konsolidacija kluba, zato su tu biznismeni, a tu je i advokat koji će se baviti institucionalnim problemima. Hvala posebno Predragu Mijatoviću, kao i svim ostalim članovima koji su tu. Razgovarao sam sa stotinu fudbalera, različitih sfera društvenog i javnog života, većina je izrazila podršku, ali svi su govorili: “Nemoj mene, ja ću kasnije”. Zato je ovo velika hrabrost da se velika fudbalska legenda kao Mijatović vrati, rekao je Ljajić.

Novi predsednik otkrio je i kako je ubedio Lazovića i Mijatovića da se late ovog posla.

Lazovića lako, Mijatovića mnogo teško. Znao je koliko je težak posao, premišljao se. Rekao je samo: “Partizan je u pitanju, sad je momenat”, otkriva Ljajić.

Upravo će njih dvojica predložiti novog direktora omladinske škole, čiji razvoj je najavljen kao prioritet. Sastanak ovog tela i obraćanje javnosti najavljeni su za sutra.

Sutra ćemo imati sastanak privremenog organa, obojica će se obratiti javnosti. Nismo hteli danas da se svi poređamo i govorimo, da vas držimo informisanim o svim dešavanjima. Obojica će da pričaju, a naša je ideja da sportski sektor ojačamo i smanjimo greške u transferima, jer smo u 2 prezalna roka imali 30 igrača. To ni Mančester junajted ne može da izdrži, i onda imate igrače koji ne služe ničemu. Moramo da stežemo kaiš. Ako to ne uradimo – gotovo je. Niko od nas neće uzeti ni dinar od kluba. Svako ko bude radio, mora da zaradi platu. U svakom segmentu mora da se vidi napredak. Uspeh je ako okrečimo prostoriju, ilustrovano je objasnio situaciju u klubu Ljajić.

Najavljuje i više sponzora.

Nama trebaju te pozitivne vesti iz Partizana, poravljanje infrastrukture, imamo problem sa svlačionicama, gde prokišnjava posle svake kiše, angažovaćemo kompanije koje će davati građevinski materijal, što više tih kompanija da manje dajemo. Sponzorski pul će biti veći, neko će pomatagi u novcu, neko u radovima, otkrio je novi prvi čovek crno-belih.

Pratite nas na Instagramu i Facebooku

Najnovije vesti

Danilović nastavila sa dobrim rezultatima: U Kini savladana Andrejeva

Nakon osvojenog turnira u Barseloni i dostignutog ranga karijere, Olga Danilović nastavlja sa dobrim rezultatima. Ona se plasirala u osminu...

POVEZANE OBJAVE